Over Ons

Foodvlog De volkskrant

Poolse keuken in Nederland

KLEINE ZAKOPANE

Zakopane, de geboorstestad van uw gastvrouw, is een kleine stad gelegen in het zuidoosten van Polen in het Tatra gebergte. Het ligt ongeveer 100 km van Kraków en heeft 40.000 inwoners. Door het vele toerisme, zowel in de winter om te skiën en in de zomer om te wandelen en te genieten van de zeer mooie natuur, trekt deze stad 6 miljoen toeristen per jaar. Prachtige houten huizen en kleurrijke Gorale (of bergmensen) in traditionele klederdrachten, geven de stad een unieke uitstraling. Muziek spelend op hun prachtige instrumenten, zingend in Capella bands en rondrijdend op paard en wagen of arrenslee heten zij u een warm welkom. En natuurlijk zijn er de heerlijke gerechten uit de Poolse keuken.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

De sfeervolle interieurs van Het Hof van Giesbeek en restaurant Klein Zakopane creëren onbegrensde mogelijkheden voor het organiseren van feesten, banketten, zakelijke en minder formele bijeenkomsten, dansevenementen en artistieke optredens, integratiebijeenkomsten, bruiloften en andere familiefeesten. Het culinaire scenario van het evenement benadrukt altijd discreet het unieke karakter van de feesten. We kunnen tot 250 (zittende gasten) of 500 (staande gasten) ontvangen. 

Om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen, maken we door het organiseren van feesten individuele aanbiedingen voor hen, rekening houdend met hun unieke behoeften.

Neem contact met ons op om te reserveren.

BRUILOFT

VOOR IEDEREEN

Klein Zakopane heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften en jubilea in de vorm van een uitgebreid diner of feest in onze zaal in Giesbeek. Op de menukaart staan ​​heerlijke gerechten uit zowel de internationale als de Poolse keuken. Hierdoor blijft uw bruiloft lang in uw geheugen gegrift!

RECEPTIE

VERSCHILLENDE OMSTANDIGHEDEN

Of u nu een intieme vergadering of een groot feest plant – Klein Zakopane zal aan de hoogste verwachtingen voldoen. Er zijn veel mogelijkheden – van moderne snacks tot traditionele en klassieke Poolse gerechten. Uiteraard met levering op de locatie van uw keuze, indien u dat wenst.

DINERS

MET EEN RIJKE AANBIEDING

Of u nu zin ​​heeft in een kleinigheidje of een uitgebreid diner – onze koks bereiden de lekkerste gerechten op geraffineerde wijze gepresenteerd. Liever iets origineels? We raden aan om typisch Poolse maaltijden te proberen.

BEDRIJF

FEESTJES MET KLASSE

Klein Zakopane biedt cateringdiensten voor zowel zakenlunches als verfijnde feesten. U kunt er zeker van zijn dat u gastvrij en met karakter wordt bediend.

WIL JE MEER WETEN? BEL ONS!

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor alle gasten. Als u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag. Gelieve ons te contacteren!

Restaurant Klein Zakopane

Openingstijden:

Donderdag geopend vanaf 17.00 uur 
Vrijdag geopend vanaf 17.00 uur
Zaterdag geopend vanaf 15.00 uur
Zondag geopend vanaf 13.00 uur

Winkelwagen